Med maten i fokus – Hållbar livsmedelskompetens i skolan
Inspirationsbok för förskola, skola och gymnasieskola på temat pedagogiskt arbete med mat.
Start / Publikationer / Typ / Undervisningsmaterial
Välj ett ämne, typ eller år. Klicka på Rensa för att se alla.
Inspirationsbok för förskola, skola och gymnasieskola på temat pedagogiskt arbete med mat.
I dagarna går inspirationsboken Med maten i fokus, Hållbar livsmedelskompetens i skolan ut till 385 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Norrbottens län med avsändare Nära
Förutsättningarna för hållbar matproduktion är goda i norra Sverige. Trots det är det ärförsörjningsgraden förhållandevis låg – men skulle kunna vara betydligt högre. Dettaundervisningsmaterial vill
Föreläsningar om ekonomistyrning Inom Företagslyftet finns material för produktionsutveckling att ta del av. I ERFA-grupperna fördjupar vi arbetet med de företag som är med och
Upprinnelsen till denna text är ett samarbete mellan Norrbottens hälsostrategi, Norrbottens livsmedelsstrategi Nära Mat och Lärarutbildningen vid Luleå tekniska universitet. Meningen är att texten ska fungera som ett kunskapsunderlag och som en inspirationskälla för blivande och verksamma lärare som ska behandla området kost och hälsa.
På naramat.nu använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.