Nära Mat podden avsnitt 14: Sebastian Gröndal, Kock och matentreprenör
Lyssna på avsnittet nu Sebastian Gröndal är professionell kock och mat-entreprenör i Boden. Sebastian har tillsammans med sin fru Emma grundat Tegelbrukets Glass och Gröndals
Start / Nyhetsblogg / Sida 8
Lyssna på avsnittet nu Sebastian Gröndal är professionell kock och mat-entreprenör i Boden. Sebastian har tillsammans med sin fru Emma grundat Tegelbrukets Glass och Gröndals
Att landets livsmedelsberedskap är svag börjar vara allmänt känt. I de norra delarna av landet är försörjningsförmågan av livsmedel dessutom ännu sämre. Den primära målsättningen
Hej lantbrukare, byaföreningar, samverkansgrupper m.fl. i Västerbotten och Norrbotten. Välkommen att anmäla intresse till satsning på solcellsparker. Om Soliga lantbruk i norr Projektet har pågått
Sverige ska producera mer mat, den ska vara hållbar och efterfrågad och till det behöver vi fler lönsamma och konkurrenskraftiga företag. Önskar du inspiration om
Lyssna på avsnittet nu Mitt under krisberedskapsveckan firar Nära Mat podden 1 årsjubileum och den 29 september släpptes det 13:de avsnittet av Nära Mat podden.
Välkomna till två digitala kurstillfällen när ni får ta del av mer kunskap om jordprover och jordförbättrande åtgärder. Vid första kurstillfället, den 22 september, berättar
Lyssna på avsnittet nu På Norrbottens Destilleri i Töre, Kalix, produceras riktig premium gin. Första produkten lanserades i november 2019 och förra året blev de
Lyssna på avsnittet nu I denna härliga sommarspecial får ni följa med på en roadtrip i länet. Du får träffa flera av Norrbottens framstående företagare
Lyssna på avsnittet nu I detta somriga avsnitt gör vi ett besök hos Smedsbyns Blommor och Grönt. Hur gör man för att lyckas med sina
Lyssna på avsnittet nu Möt Nina och Dick Olovsson som bestämde sig för att sälja släktgården i Älvsbyn utanför familjen. En process som tagit ungefär
3D-printade fiskkakor, odling med artificiell intelligens, växthus som värms upp av datacenter och flygteknisk hyrdaulik för innovationer inom odling. Det var några av de inspirerande
Lyssna på avsnittet nu Idag packar Klöverbergsgården ca 500 000 ägg i veckan och har kunder från Kiruna till Örnsköldsvik. Men resan har varit tuff,
På naramat.nu använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.