
Nära Mat podden avsnitt 30: Sälj och marknad för framgångsrika företag
Lyssna på avsnittet nu I det här avsnittet av Nära Mat podden får du träffa spännande företagare på landsbygden som delar sina tankar och erfarenheter
Start / Nyhetsblogg / Sida 4
Lyssna på avsnittet nu I det här avsnittet av Nära Mat podden får du träffa spännande företagare på landsbygden som delar sina tankar och erfarenheter
Lyssna på avsnittet nu Att skapa engagemang genom ärlighet och transparens är viktiga faktorer för ett lyckat ledarskap. Men hur utvecklar man både sig själv
Lyssna på avsnittet nu Ska man kostnadsminimera eller intäktsmaximera? En faktor som skiljer de företag som lyckas från de som inte lyckas är noggrannhet. I
Förutsättningarna för hållbar matproduktion är goda i norra Sverige. Trots det är det ärförsörjningsgraden förhållandevis låg – men skulle kunna vara betydligt högre. Dettaundervisningsmaterial vill
Lyssna på avsnittet nu I det här avsnittet pratar vi om ekonomistyrning. I Sverige är drygt 90 % av företagen mikroföretag med 0-9 anställda. Majoriteten
Lyssna på avsnittet nu Premiär för Nära Mat-poddens nya satsning Företagslyftet! I kommande säsonger kommer Nära Mat-podden att djupdyka i frågor kopplade till företagsledning. Hulda
Från naturturism som ny motor i Gunnarbyn till smågrisproduktion med 1000 suggor i norra Skåne. Två goda exempel på där företagsledning och målmedvetenhet varit viktiga
Lyssna på avsnittet nu Nu är det dags för Nära Mat podden att utvecklas vidare! I tre år har programledaren Hulda Wirsén åkt runt i
Lyssna på avsnittet nu Möt kocken Sara Dupuich som driver Kallskänkans i Piteå. Norrbotten har nyligen fått två nya landskapsmåltider och Sara ligger bakom en
Lyssna på avsnittet nu Hur hänger rymdteknik och precisionsodling ihop? Med hjälp av precisisionsodling kan lantbrukaren få en högre skörd, bättre lönsamhet och också jobba
Lyssna på avsnittet nu Årets krisberedskapsvecka fokuserar på mat och matproduktion. Förmågan att återhämta sig eller motstå olika störningar och kriser är därför temat för
Lyssna på avsnittet nu Kreativitet, arbetsglädje och nya perspektiv om lokalproducerad mat på caféer och hotell är några av samtalsämnena när vi hälsar på hos
På naramat.nu använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.