Mer norrbottnisk mat och dryck i offentliga kök!
Den 19 oktober är det den offentliga måltidens dag i Sverige. En dag då kommuner och regioner uppmärksammar maten som serveras inom barn-, äldre- och
Start / Nyhetsblogg / Sida 4
Den 19 oktober är det den offentliga måltidens dag i Sverige. En dag då kommuner och regioner uppmärksammar maten som serveras inom barn-, äldre- och
2 november är det dags för nästa webbinarium inom Företagslyftet. Magdalena Hermelin på Hermelins i Östergötland berättar om hur de som företag arbetar med marknadsfrågor och
Lisa Lemke är en inspiratör av stora mått. Som kock, matkreatör, entreprenör och företagare, känd från TV och med en hel drös utgivna kokböcker är
Lyssna på avsnittet nu I detta avsnitt av Nära Mat podden får du konkreta tips för att lyckas med ditt strategiarbete. Det handlar om allt
Hur kan vi minska livsmedelsförluster i primärproduktionen? Länsstyrelsen i Västerbotten erbjuder ett webbinarium 3 oktober om hur du som producent kan bidra till en mer
Vad lägger vi på tallriken nu och i framtiden? 16 november bjuder Norrbottens livsmedelsstrategi Nära Mat in till en inspirerande heldagskonferens på temat ”Lokal matproduktion
26-27 oktober äger den första landsbygdskonferensen för utveckling av Piteå älvdal rum, med Piteå som värd. Konferensen erbjuder föreläsningar, goda exempel och mycket annat inom
Lyssna på avsnittet nu I det här avsnittet av Nära Mat podden får du träffa spännande företagare på landsbygden som delar sina tankar och erfarenheter
Karin Tenelius har arbetat med tusentals chefer och team och utvecklat en ledarskapsmetodik för ohierarkiska arbetsstrukturer och involverade medarbetare. Karin har ett jordnära och handfast
16 augusti erbjuder vi dig som är intresserad av att lära dig odla grönsaker på friland en grundkurs i grönsaksodling. Kursledare är Elisabeth Öberg, hortonom
Lyssna på avsnittet nu Att skapa engagemang genom ärlighet och transparens är viktiga faktorer för ett lyckat ledarskap. Men hur utvecklar man både sig själv
Desirée och Johannes Nyman driver Frigiva Gård i Altersbruk och är sedan februari ett av pilotföretagen inom Företagslyftet som är en satsning för landsbygdsföretagare i
På naramat.nu använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.